Κολοκοτρώνη 96, Πειραιάς, 18535   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   +30 2118 005 755

Υπηρεσίες

Παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών

Στόχος μας είναι η παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών below the line, ώστε να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ευέλικτα προγράμματα υποστήριξης πωλήσεων και marketing. Xρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία, προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες κάθε brand και επιχείρησης.

Υπηρεσίες Μάρκετινγκ

Στην M.B.G Promotion παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες marketing, προωθώντας τα brands σας αποτελεσματικά. Η έμπειρη ομάδα μας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επικοινωνία τόσο με τους τελικούς χρήστες, όσο και με όσους πωλούν τα προϊόντα σας. Μέσω της παροχής δειγμάτων, της προώθησης προϊόντων σε καταστήματα ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος, των εκδηλώσεων, του merchandising και της σωστής τοποθέτησης των προϊόντων για ορατότητα, η ομάδα της M.B.G Promotion, μετατρέπει τους εν δυνάμει καταναλωτές σε πελάτες, αυξάνοντας το θετικό ROI για κάθε brand.

Υπηρεσίες Πωλήσεων

Το σύνολο των εξειδικευμένων promoters που χρησιμοποιούμε είναι άρτια εκπαιδευμένο, ώστε να επιτύχει τους στόχους marketing και να αυξήσει τις συνολικές πωλήσεις, επηρεάζοντας, εκπαιδεύοντας και πωλώντας άμεσα στο καταναλωτικό κοινό. Επιπλέον, στοχεύουμε στη βελτίωση της ορατότητας της μάρκας στον λιανοπωλητή, για να διασφαλίσουμε την υπεροχή του brand σας, σε σχέση με τα ανταγωνιστικά, ενώ παράλληλα παρέχουμε τα κατάλληλα μετρήσιμα αποτέλεσμα.

Συνεργασίες

       
       
       
       
       

Γιατί Με Εμάς ;

Για εμάς επιτυχημένη συνεργασία μαζί σας, είναι αυτή που διαρκεί στο χρόνο και συμπορεύεται με γνώμονα πάντα, τον Ανθρώπινο παράγοντα!

Ευκαιρίες

Δίνουμε μεγάλη έμφαση εξαρχής στο να προσφέρουμε ευκαιρίες ανάπτυξης στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Καινοτομία

Το πάθος μας για καινοτόμες λύσεις είναι αυτό που μας ωθεί μπροστά.

Σεβασμός

Αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες σας για να κατανοήσουμε τόσο τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας όσο και τις προτεραιότητές σας.

Ποιοι Είμαστε

M.B.G. Promotion Η προώθηση προϊόντων είναι κομμάτι της εμπειρίας μας και αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε νε προωθήσετε τις δυνατότητες της επιχείρησης σας.

Οι υπηρεσίες μας

Επισκέπτες

107338
Σήμερα
Χθές
Εβδομάδα
Περασμένη εβδομάδα
Μήνας
Περασμένος Μήνας
Όλες τις μέρες
19
855
4213
91070
40076
18043
107338

Επικοινωνία

 Πειραιάς Τ.Κ. 18535

 Κολοκοτρώνη 96

 +30 2118 005 755

 +30 6907 075 447

mbg.bussinescenter@gmail.com